pantrar

Pantrar kan man alltid lita på. Vare sig man faller från en stock eller flyger åt ett oväntat håll, ja då står de ändå alltid under, redo att fånga en och placera en mjukt tillbaka på marken.

Snälla pantrar är dessa, med spirit som gör att varje möte med dem blir till något bra, ett rent nöje faktiskt.  Dessa pantrar är en del av sig själv, och de kommer de alltid att vara, en gång en äkta panter, ALLTID en äkta panter!  Vare sig det talas om en svart eller en silvrig eller ett helt lag, så återförenas alla pantrar tillslut i ett.


De kämpar tillsammans för ett och samma mål, med samma vilja och strävan - att nå toppen. Alla har de stött på samma hinder och motgångar, upprepade gånger, men de har tagit sig igenom det tillsammans.


viljan att ge upp och vända sig om, lämna allt, ofta har spökat, men kämpen och glöden fått en att stanna, för vad vore man utan sina pantrar? Det är något magiskt med de få som alltid stannat kvar, pantrar vill och pantrar kan och pantrar SKA!


Snart, snart smäller det för ett visst gäng pantrar (38 dar) då ska det bli värt alla svettiga tröjor, brända ben, smällar på hela kroppen, besvikelsen, sveken. Att man kan ge allt för de där 2 minuterna som man aldrig har något minne av i alla fall - vilken känsla.


-          det är det de kämpar för, den ultimata lyckan.


För alla goda stunder med glada pantrar, de finns alltid kvar. Även efter pinsamma och obekväma situationer, håller de ihop. För de riktigt goda stunderna, måste man ta skiten också.


Det är det här de vill. Det är det här de kan. Purple, Black and White - Let's fight!


-          I am a panther! 
T


Kommentarer
Postat av: b1

klok som en bok.

heja panthers!

2009-02-11 @ 22:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0